Menu

BROODJES

De kolonisatie van Vietnam door Frankrijk heeft niet alleen invloed gehad op de architectuur in Vietnam, maar ook zeker op het eten. De Franse baguette wordt Banh mi genoemd in het Vietnamees en wordt veel gebruikt. Vina’s Noodles heeft deze in alle soorten en maten. Van Kip & Pulled Beef tot aan spicy tofu.

Proef de lekkerste Banh mi van Leiden met kip, beef, garnalen of vega.
Met een heerlijk bord Pho kan je er zeker weer tegenaan. Bij Vina met Kip, rund & vega.

NOODLES

Ook het beroemde gerecht pho heeft Franse invloeden. Pho is een rijstnoedelsoep waarbij de bouillon wordt getrokken van kip of rund. Vina’s heeft zowel de Pho Ga (Kip) als Pho Bo (Rund) op menu staan. De bouillon voor pho is bijzonder want het wordt getrokken met een Franse keukentechniek. Echter worden hier Oosterse kruiden zoals steranijs, gember en kaneel aan toegevoegd. Rijstnoedels, mals vlees en de garnituur van kruiden maken pho een uniek gerecht dat het verhaal van Vietnam vertelt. Wil je liever een Vega variant? Dat kan ook met tofu, champion en tauge.

SPRINGROLLS & LOEMPIA’S

Naast de Pho zijn de springrolls & loempia’s natuurlijk bij de meeste toch wel bekend.

Deze loempia’s worden vers bereid met kip, maar ook staat de minder bekende Ha Cao (gestoomde garnalen) op het menu. In als combinatie te bestellen.

Probeer ook eens de springrolls met kip, varkensvlees, garnalen of de vegetarische variant. Allemaal vers bereid door de deskundige koks.

Loempia's zijn misschien wel het bekenste Vietnamse gerecht. Bij Vina's Noodles naast de kip ook heerlijke groeten variant
Frisdranken van de bekende merken maar ook vooral verse limonades.

SMOOTHIES & LIMONADES

Bij Vina’s kan je ook terecht voor verse Açaí Smoothie of Rode rivier smoothie. Klinkt dat de gevaarlijk.. dan is er ook nog een speciale Dutch smoothie met mango, wortel, ananas en sinasappel.

Naaste de bekende frisdranken ook nog zelfgemaakte limonades. Probeer eens de Limoen, mint limonade of de Passievruchten limonade

HIGH TEA

Het maken van keuzes is niet makkelijk zeker als er zoveel lekkers is. Gelukkig hebben we daar een oplossing voor namelijk onze High Tea.

We zorgen voor allerlei heerlijke verse hapjes met diverse thee smaken die er perfect op aansluiten.

Bel ons via 071-5149176 om een reservering te maken.